Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armsman imi Respec ediyorum

malsahibi

Öne çıkan mesajlar

o da güzel aslında ama parry nin hiçbir faydasını görmedim. eğer parry style olsa alırdım ama nasılsa arkadan phalanx ve defender's aegis çalışıcam.
*parry den nefret etmiştir*[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Noob Assasin
Sosyal ağlarda paylaş

27+2 parry olduğunu varsayarsam senin defansın halen %19.5 idi.
respec sonrası %6.5 olacak ...

şu linkleri inceleyiniz:
http://home.austin.rr.com/ddn/daoc/up/defcalc.html

www.meatshield.com

öte yandan mytic halen double speccingin sorun olduğunu kabul etmiş durumda ve bu konuda çalışıyormuş. ne zaman düzeltirler bilinmez tabe :)
endurance konusuna da bir iyileştirme üzerinde çalışılıyor.
önümüzdeki patchlerde armsman love patch sırada...[hline]Qal 50 Armsman 7L4
Qalice 42 IceWiz 1L4
Margot 48 Theurg 3L7
Sosyal ağlarda paylaş

zaten benim defans problemim yok. %20 bence yalan:)
çook nadiren parry ediyor.
o zaman bi daha respec ederim ehhe
küçük bi problemim var. mp thrust pole yerine mp slash bulmam lazım. elimde patlıcak[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Noob Assasin
Sosyal ağlarda paylaş

50 pole 50 slash armsmanler 800+ dmg vuruyor zaten parry rvrde nerf lü olduğu için bi işede yaramıyor shieldda bi slam için gereksiz geliyor nasılsa polesun ayrıca armsmanlerin pole specine bir power up geliyor[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

[Bu mesaj Glatheros tarafından 05 September 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu double speccing olayı iki ucu boklu değnek. Eğer yaparsanız minimum damage ve maximum damage variance i çok azalıyor. Eğer yapmazsanız minimum ve maximum damage arası açılıyor fakat başka şeylere puan ayırabiliyorsunuz. Özellikle 2h paladinlerde bu çok sıkıntılı bir durum.

-50 2h bir paladin sadece maximum damage vurma şansına sahip %0-%100. Ama bunun yanında chants i çok yüksek tutabilir ve de parry yi orta seviyelere getirebilir

-50 2h 30-40 slash bir paladin %60-%100 arası vurma şansına sahip. Fakat chants ve parry çok yüksek olamıyor

Double speccing paladinin puanlarını emiyor direk ama ileride patchlerle kaldırılırsa damage variance (ilk örnek %0 %100) gibi olabilir. Yani bence şu patch bi çıksın hele ondan sonra ver kararını

Diğer realmlerde Double speccing diye birşey yok 50 sword veya 50 large weapons veriyorsunuz. Midgard ve Hibernia da minimum ve maximum damage nasıl ayarlanıyor acaba. Aslında şu olmalı, her realm sabit mesela atıyorum %60-%100 arası vurmalı 50 verdiğinde. İleride gelecek olan Master Level sistemiylede istersek bu minimum veya maximum damage i arttırma şansımız olsun. Bu arada Fantaziye bak demekten kendimi alamıyorum

Edit:bu % lerden çok emin değilim
[hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için
Somurtkan: Olmaz!

[Bu mesaj MacbetH tarafından 06 September 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o shieldli template hero templatei aslında slam koyup dalmak için fakat herolar 50 parry bi işe yaramadığı için shielde veriyorlar bir pole için en süper tempalte bence
50 slash 50 pole dehşet dmgler verme olanağı var tabiki heroların full bufflı 400 e yakın strsi olduğunuda göz önünde bulundurmak lazım[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Sosyal ağlarda paylaş

bizim arms yetisiyo su anda gayet guzel bi speci var bi tavsiye edeyim 42 shield 44 slash 44 two handed kalani parry niye two handed dersen style lari cok kullanisli rvrde cok is yapar diye dusunuyorum direk hinder stun combo falan baya hos gozuktu bana[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr6 - Kay Server
Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...