Mithr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 anlamıyorum neden oluyo. otobüste giderken haraketli bir araba görüyorum mesela.araba bi anda duruyo biraz daha sonra (2,3 sn sonra) baktığımda araba az önceki yerinde değil o_o saniyesinde yok oluo aniden daha ilerde beliriyo 1,2 metre fln ben ilerlediğini görmeden.bi biçimde teleport oluo araba.3,4 defa oldu otobüste giderken.nedendir bu ya delircem.gözlerimmi bozuldu acaba o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 alzaymır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dedim sana içme kırmızıyı diye.. dinlemedin ki.. hangi hapı bulsan okumadan prospektüsü içiosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 alzheimer unutkanlık değilmiydi o_o unutkanlık gibi bişiyim yokta su araba meselesi gıcık ediyo.bi orda bi orda o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar