malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bu filmin ingilizce ya da türkçe altyazısını bulabilecek kimse var mı? bildiğim bütün sitelere baktım sadece bir tane italyanca bulabildim:/[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ilginçki rusça,pollandaca,romanca vs.. gibi dillerde var ingizilce yok :-). ama bu işini görür belkim http://divxstation.com/searchsubtitles.asp?le=who+am+i&l=[hline]Eclipse:Eive Ikeste
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bah almancam da rezalettir:/ sağol yine de[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 orda englishte yazıyodu benmi yanlış gördüm[hline]Eclipse:Eive Ikeste
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yazıyor ama almanca o da. deutsch/english yazıyor.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Alman ingilizcesimi ? Ahahah ne güzel olur ha :D Neyse sitelerde ingilizce altyazı yoksa bu şuna işarettir. Dvd'si çıkmamış ve bütün altyazılar kulaktan dolma (hearing impaired).[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar