ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 merhaba arkadalar tekrardan =) ya benim clanın np listsine bakmam lazım reca etsem npsi 200k+ olan bir arkadaş benim clana bir 5dk lıgına gire bilirmi siteden clandakilerinin nplerine bakmam lazımda acilen thanks=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 100+ olsa :p ben gelirdmde cıkamıyom clandan valla :p :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gm pm attım savasda bakmadı sanıırm cok yogundu zaten mute yiyenlerden belli mesgul oldugu ama en kısa zamanda ulasıp cıkmak istiyom artık clandan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 1 gün sonra oluyomus bilinc girecektide neyse tşkler olmumis:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 http://www.konptracker.com burdan bakabilirsin ..kimin ne kadar np si war görürsün ... [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 22:08 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 tskler ama clanımın ismi yok orada:s? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 clanını listeye kaydediceksin onlar da np leri saymaya başlıycaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hm anladım nasıl kaydediliyor peki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 tmm gördüm ya bişe deyimi harbiden gözüm bozuldu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu arada kaçgün içerisinde npleri sayacaklar:) listede gözükecegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 don't flood ofs :p tam bi bilgim yok ama kaydediltikten itibaren ilk güncellemelerinde hizmet vericeklerini vaat ediyolar ne kadar doğru bilemem :) [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:57 tarihinde, Reocker tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 http://www.konptracker.com/koclan.php?s=0&c=1048 bakarmısın böyle cıkmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 knight'ın resmi siteside açıldı ordanda bakabilirniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yukarıyı okursan anlarsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sen clanına birini alsan bile en az 8 saat geçmesi gerikiyoki listede varsa görebilirsin wild_subzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aaa ceek neya bu ? kendin np kasamıyomusunya sen listede ilk 3 e de girersin yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 kenjuro formu kirlettinin farkındasındır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 böyle saçma iş var mı beyler clanıma 200k npli birisi gelsin clanın np sıralamasına bakcem al gir şu afres e http://www.konptracker.com bi daha böyle cocuk cocuk topicler açmayın plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar