green_martian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Son calismamda tarzimi daha minimalist dokunuslara biraktim, bende farkli his ve duygulara yol acti zaten gorunce sizde farkediceksiniz umarim begenirsiniz..[hline][i]-->Four String Magic [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Etkileyici bir calisma goz kirpma ozel efektleri mukemmel dusunulmus... 10 puan veriyorum :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 madem o kadar minimalistsin niye göz var hııı hııı söle bana! :-p hatta bi de üstüne üstlük göz kırpıyo! bababababababa![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 tam bir ba$yapıt :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bencede super. yalniz o iki gözü yerine tek gözünü kirpsa dahada bir minimalist vede etkileyici hava katabilirdi.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 lol aynı benim ilk animasyonum 2 frame di tutankamon un mezarının resmi vardı göğüsünden yukarı gösteren, 256 renk için bile süperdi sanırım fotoydu, deluxe paint animations ta yapmıştım deneme amaçlı idi 2. frame de gözlere 2 tane kırmızı daire koydum terminatör gibi oldu gözler yanıp sönüyordu eheh seninkini görünce aklıma geldi bi an seneler öncesi :)[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bir baş yapıt çöpten adam çizmeye yeni bir anlam katan insan[hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar