Enila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 merhaba msi 7800gtx 256mb ekran kartı aldım. cd içinde ki 77.77 driver ını kurdum fakat bazı oyunlarda sorunlar yaşıyorum. örneğin; ekran kartı kutusundan çıkan the chronicles of riddick i açmaya çalıştığımda, en az opengl 1.3 olması gerektiği yazıyor. ekran kartı 2.0 ı destekliyor. age of mythology yi denediğimde start game, load game, options, exit gibi seçeneklerin olduğu ekrana geldiğinde her şey beyaz renkte, kenarda ki animasyonlar yeşil, mavi gibi renklerde ve animasyonlar kare, üçgen vb şeklinde gözüküyor. serious sam 2 de ise oyuna giriyor fakat takılarak hareket ediyorum. bunun dışında need for speed underground ve world of warcraft ta hiçbir şekilde sorun yok hatta inanılmaz derecede performans ve görüntü kalitesi artışı var. nvidia.com dan yüklediğim driver la da aynı sorunları yaşadım, nette biraz araştırma yapınca bir kişinin daha başına geldiğini gördüm ve ona verilen cevap 77.77 driver ı ile denemesiydi. bir de kutu içinden çıkan 3 pinli güç kablosunu takmadım, kasanın power supply den çıkan 4 pinli siyah uçlu, üzerinde pci e yazan kabloyu ekran kartına taktım. sizce sorun ne olabilir ? ne yapmam gerekir ? şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bendede msi 7800gt var, içinden çıkan chronicles of riddick aynı hatayı veriyor ve oynayamıyorum bunun haricinde nfs den tutta wowa kadar hiç bir oyunda sorun yok.içinden çıkan sürücüyü kurduysan eskidir o, yenisini nvidia.com dan indir. eskisini kaldırmayı unutma.power supplydan gelen pci-e kablosunu ekran kartına takmışsın bu yeterli zaten. edit: en son driver whql 81.9x serisi, sürücünü silmeden önce bir program vardı artıkları temizleyen onu kurarsan iyi olur.xxx cleaner dı adı şimdi unuttum akşam eve gidince yazarım buraya. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:54 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar