tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gecen gun kitap araken gordum.1. kitabın adı magara ayısı klanı ...2.nin adı atlar vadisiydi galiba.(isimlari yanlıs hatırlamıs olabilirim) okuyan var mıdır iyi midir zaman kaybı mı olur..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 usta sen son bahar şafağı ejderhaları serisini oku ordan unutulmuş diyarların kitablarını oku ondan son ra en az iki kere tolkien oku yanlış yazmış olabilirin tolkieni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: fohat, 01 September 2003 17:11 tarihinde demiş ki: usta sen son bahar şafağı ejderhaları serisini oku ordan unutulmuş diyarların kitablarını oku ondan son ra en az iki kere tolkien oku yanlış yazmış olabilirin tolkieni abi sanki cok kolay bisiymis gibi untulmus diyarin kitaplarini oku diyosun.90 dan fazla kitabi herif nasil okusun. Ama aslinda okumada yarar var,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ne guzel diyorsunuz da turkceye cevrilen butun kitapları okudum zaten..dl-fr ve digerlerini. gordum merak ettim sorayım dedim..tesekkur yine de :)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 David eddings'in dimi bu kitaplar?[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yok eddings in olsa okumaya baslardım.kimin oldugunu hatırlamıyorum.pek duymadıgım bir yazardı.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar