Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oto alarm hakkında yardım?

laverda

Öne çıkan mesajlar

dün akşam arabaya girmeye çalışmışlar bizim. teybi felan alıcaklardı heralde. allahtan alt komşu görmüş de kaçmışlar. ama boydan boa çizmişler arabayı. ben de tutuştum tabi doğal olarak, alarm taktırmaya karar verdim . bidolu.com ve hepsiburada.com da biraz araştırma yaptım ama pek anlamadığım için karar veremedim. ayrıca bu alarmların sensörlüsü, cam kaldırma modüllüsü olanı felan varmış ama çok bi işe yaramaz gibime geldi. fiyatı 100-150 ytl arası önerebileceğiniz bi alarm varsa, söylerseniz, çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 17:22 tarihinde, laverda tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1) arabaya kasko yaptır.
2) arabanı düzgün yerlere bırak.
3)bunlardan sonra alarm düşün. neden diye soracak olursan...

alarm denen nane bazen yerli yersiz öttüğü için bazı zeki çocuk kardeşler "haa ne eğlenceli şunu bir öttürelim" amacıyla arabana meşin topla girişme, taş atma eylemlerine girişebilir, bu bir. arabadaki alarmın yapay zekası "dürtülünce bağır" şeklinde çalıştığı için araban gereksiz yere bağırmaya kalkışabilir ve bu naçizane kulunuz birden fazla kez geceleri uykusu bölünen ve deliren komşuların aşağı inip alarmı öten arabanın sileceklerini kırdığına veya arabayı bir güzelce çizdiğine şahit olmuştur, bu iki.

kısaca getiri-götürü hesabı yap. o hirsizlar alarmi görünce de ona göre önlem alip bağirtmadan arabana girip yapacaklarini yapiyorlar, ona göre, bu da üç.
Sosyal ağlarda paylaş

1-)arabanın kaskosu zaten var
2-)arabayı düzgün bir yere bırakma ihmkanım yok, evde yaşlı anneannem var her an araba lazım olabiliyor, ayrıca çok belalı bir mahallede oturuyorum.
3-)arabaya alarm taktırdım ne olur ne olmaz diye.gerisi allaha kalmış.
ayrıca karakola da gidip bizim o sokağa da gece devriye gezerlerken bir uğramalarını söyliycem belki insafa gelip bi uğrarlar
Sosyal ağlarda paylaş

braktığın yerle bazen alakası olmuor. geçende bizim okulun orda kırdılar benim sağ ön kapı camını. hiçbişi alamadan gitmiş. bişi yoktu çünkü arabada. servis 30 dakkada taktı camı 95 ytl'ye. ondan 3 gün öncede evin önünde sürtüp kaçtı bi minibüs ki çıkmaz sokakta oturuyoruz.

alarmlar polis sireni gibi çalsa ne süper olur ha. ayarlamak lazm bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...