miralkoli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 selam herkese . 3-5 arkadaş toplanıp yeni klan kurduk bugün. daha sonra klana yeni birileri daha alıp 10 kişiye ulaştık. az önce hiç görmediğim ezik bir char (level44 rogur nicki de sector_xxx) kendi kendine asist olmuş klanda. birilerini alıyor birilerini atıyor klandan. kafasına göre küfür ediyor. engelleyemedim de elemanı. klandan atmak istiyorum, hata veriyor : failed because clan has reached maximum number of people şeklinde. en sonunda çareyi disband etmekte buldum. başka türlü imkanı yok rezillik diz boyu . bunun olayı nedir ya, nasıl olabiliyor böyle, tek lider bendim klanda, eleman kendi kendine asist olmuş at koşturuyor ve aşşadan da yazıyor : ben ciem (gm demek istiyo sanırım) in kuzeniyim istediğimi yaparım , banlarım hepinizi gibisinden . başına böyle bişey daha gelen var mı ? ares serverında bu akşama yaşadım bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 herkezde o sorun var bende işte clandan cıkamıyorum bugdan sistem rasgele adam atıyor onun gm olmakla falan alakası yok yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 klandan çıkamamak değil yav olay . olay kafasına göre birinin asist olması. daha önceden görmediğimiz birisi ve ana avrat bastı küfürü klanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bir kaç ay oncede wardı o bug. clan bug düzeltilcek sanırım bır sonraki patchte. hoş bu son yamadada duzelttik demişlerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benden ondan bahsediyorum zaten bug işte aynı sey biizm freehumantiny clanında oldu clanı disband yaptık baska clan kurduk ordada aynısı oldu yine disband yaptık clanın yarısı baska clana gitti cıkamıyoda kimse clanlardan patch bekliycz baska care yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar