demonizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 selam böyle basit bir forum açmak istemezdim aslında ama kafama takıldı size de sorayım dedim. eski forumlara da ulaşamadım. rogue için main hand de en iyisi sizce hangisi? http://www.thottbot.com/?i=49010 (dragonfang) http://www.thottbot.com/?i=37696 (perdition) normal de perdition ın daha fazla dps ve damage olarak gözüküyor ama, dragonfangda da 16 agility 13 stamina farkı var. sizce hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dragonfang off hand de çok güzel gözüküyor anladın umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 zor seçim dragonfang derim [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 13:20 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 talent seçimine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dragonfang +15 agility enchant ile süper bi offhand olur. main hand için per en güzeli. gerek ambush gerek backstap hissettirir kendini :) [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 13:35 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 main -- perdition off-h -- dragonf önerilen talent spec. -- 20*8*23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 perdition's blade derim çünkü kullanacağın attacklar damage aralığı ve dagger hızı üzerinden hesaplanıyo @pasha: ah bi bizim de olsa perdition'sınımız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 off hand olarak core hound tooth var +15 agility enchantli. dragonfang dan daha iyi olduğunu düşünüyorum core houn tooth'un.(off hand olarak) [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 13:55 tarihinde, demonizer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 core tooth houndn tip yeter ... en iyi off handlardan biri . maine hangi silahı alırsam alıym core thootu off alrm . perdition mainse flan cok ii gider . tabi thunderfurry , blessed blade of osmancan flan olsa onu alrm ama core tooth hound cok iyi off hand .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @nameless sen nası olsa düşürürsün yakında mc farmlarsınız :) bide bana bak daha guildim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 main hand perdition offhand dragonfang blade derim ben [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 16:18 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 off handde cht varsa ilk hangisi düşerse onu al. perdition damage aralığı olarak düşünürsen dragonfang + 56 attack power main handde. kısacası 56 attack power veya 16 agi 13 stam gibi bi seçim yapman gerekiyo. ama ilk düşeni al derim tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 per. blade+cht gercekten bir dagger rogue icin edinilebilecek en iyi ikili :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ilk olarak perd. ve dfb mainhand için yapılmış daggerlar dfb offhand dienleri tekrar düşünmeye cagırıyorum. ikinci olarak eer unbuffd 420 agi barajını geçmişseniz perd. mainhand daha ii bi secim olur (ringlerin agi bonusuna baglı) eer ringler quickstrike ve nef.head reward gibi ise yani ap-crit bonusa yonelikse dfb+5dmg derim. (+ cht oyundaki en ii dagger offhand aq droplar dışında) - jena (sylvanas - ud rogue lvl 60) http://wow.allakhazam.com/profile.html?573117 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar