BssM Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lise 2de matematiğim 1 geldi ve eşşekliğimden dolayı yazında çalışmadım ve yüksletme sınavındanda bir aldım. yarın sorumluluk sınavına giricem.peki ya eğer bundanda bir alırsam ne olacak eğitim hayatım sonlanacakmı?
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mezun olduktan sonrada bi kaç kere girebiliyodun diye haturlıyorum bizde(daha 2 sene öncesi). ama tabi diplomayı alamadığın için üni kazansan bilde gidemiyodun gibi bişey var.
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sorumluluk sınavları sağolsun 1 hafta boyunca yarım gün ders yapıyoruz haha.
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @ bssm;lise sonu bitirdiğinde eğer hala o dersi kurtaramadıysan diploma alamıyorsun yani mezun olmamış oluyorsun.ama okul bittikten sonra yine sorumluluk sınavları oluyor.tekrar girme şansın var .fakat girmemezlik yapma çünkü o diploma olmazsa ossde üniversiteye girmek için yeterli puan alsan bile kayıt yaptıramıyorsun.
Öne çıkan mesajlar