BssM Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lise 2de matematiğim 1 geldi ve eşşekliğimden dolayı yazında çalışmadım ve yüksletme sınavındanda bir aldım. yarın sorumluluk sınavına giricem.peki ya eğer bundanda bir alırsam ne olacak eğitim hayatım sonlanacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mezun olduktan sonrada bi kaç kere girebiliyodun diye haturlıyorum bizde(daha 2 sene öncesi). ama tabi diplomayı alamadığın için üni kazansan bilde gidemiyodun gibi bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 mezun olamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sorumluluk sınavları sağolsun 1 hafta boyunca yarım gün ders yapıyoruz haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @ bssm;lise sonu bitirdiğinde eğer hala o dersi kurtaramadıysan diploma alamıyorsun yani mezun olmamış oluyorsun.ama okul bittikten sonra yine sorumluluk sınavları oluyor.tekrar girme şansın var .fakat girmemezlik yapma çünkü o diploma olmazsa ossde üniversiteye girmek için yeterli puan alsan bile kayıt yaptıramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar