Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Kansas Triumph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 madem progressive metalden de örnek veriyoruz, Meshuggah ı da eklemek istiyorum ben. absürd zamanlamalarla günümüz progressive müziğinin çok güzel bir örneği kendileri. Nothing albümleri tavsiye edilir özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 eloy u da unutmamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Rush Yes Genesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yanlış görmediysem kimse Flower Kings'i saymamış. Bi de PoS metal değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben camel bazlı progresif rockçıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yes iyidir Roundabout falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 +44 uda tavsiye edebilirim progresive rock olarak. Eski blink 182 nun 2 elemanının yeni grubu , eskisi gibi teen punk rock yapmıyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Sayılardan gidiyolar yani. Ön yargı sağolsun hiç denemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yav said: Yes iyidir Roundabout falan.. ben de çok seviyorum roundabout u.yes in o ayarda başka şarkısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 aente said: o değil de muse'un last.fm'de progressive olarak taglanmış olmasına gülsem mi ağlasam mı...onlar progressive ise, ben de hicazkar selim efendiyim. ben buna bi tarafımla gülerim. prog rock kutsaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar