edystyle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bu geçici banmıdır haberi olan varmı?| 1 senedirde oynuyorum ya lvlde 60 master falan deilim ama deli gibi severim charımı mirageyide 7 e bastıktan sonra iice sevmeye baslamıstım neseki miragelerimi arkdasa ödünç vermiştim duruyo yane lvl 1 den baslayıp worm kesmek koyuyo.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 uzuldum benimde bole 55 lvl çarım gitmişti o zamanlar mirage dagger pahalıydı kukry +7 yaptım die seviniordum :) ama şu anda dolu 60++ çarım var warrior kasıorm 70 lvl a 32 oldum oynayamıyorum sabret derim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 al preimum acsınlar hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edystyle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yaw premium olduktan sonra açmazlarsa nolcak? :s ve ing. si iyi olan biri surda laf yaparsa çok iyi olur yine bi dilekçe yollucam sevinirim hadi paticik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 preimum al acmazlarsa adam degilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bustan dolayı banlananların banı acıldı. bir bak istiyorsan carına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 zaten premiumlu oyunculara özellik veriliyo... free to play ise adamın umrunda deyil... wild_subzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar