nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ahlak kurallarını aştığını küfür edildğinde yazdım hem buraya hem yonetım kısmına. demek ki küfürden saymıolar o.ç yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaff alt topiğe bakn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kelebek saymış ana awrat :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gördüm :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi o ne yafff adam ne yaparsa yapsn forumu kirletmeye hakkı yok ki 00000 la f9 ona ne yapack trade hack mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tabiki bebe yaşlarında çocuklar oynayacak çünkü oyunun bir derinliği yok insan bir süre sonra farkına varıyor olayın tamamen sidik yarıştırma muhabbeti olduğunu bu lvl 1 dede böyle lvl 65dede böyle bende bu var sende yok benim klanım böyle iy senin kişöyle kötü ve arkadaşlardan biride değinmiş bu konuya oyuncuların çok büyük bir kısmı lvli arttıkça yanında karakterininde geliştiğini düşünyor insanlığının arttığını sanıyor kardeşim odunsan lvl1dede odunsun lvl 60dada odunsun kurtulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mach güzel bir açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 satmazsan amına koyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beowollf küfürü cok sevdigin belli baktıgım her yerde yazın var hepside küfür küfür ediceksen burda etme. etmeden duramıyorum dersen pls yazma.... önüne gelen küfür ediyo.bizde bunaldık bu durumdan.sadece sen deyilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @mach +1 başka söze gerek var tek istegim işallah su %80 free user %10lara düşerde şu bebelerden kurtuluruz(bu arada tek bebelerde yapmıyor bu işi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arrdeam bnde premium deilm ama oyunu en az senn kadr doru dürüst oynadığıma eminim ben asla k2 network gbi bi firmaya para wermem wermeyide düşünmüom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bebe 17 yaş lol 14 yaşındayım ne dupe ne ks yaptım yaptığım tek ks (eğer ks denirse) arkadaşlarıma ks yapan hıyarlardan slot almak oldu o kadar . elimden tonla çar geçti sınıftan arklarımla grup topladık yaza başlıcaz tekrardan(5. 60 lvl olcak ama 70 e kascam bunu).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hiç alan yetkilisi kalmadımı burda be ! önüne glen küfreder olmuş yok o.ç. yok yok ananı... ulan buraya da mı taşıdınız küfürü oyunun içine ettiniz bari burasını bırakın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hiç alan yetkilisi kalmadımı burda be ! önüne glen küfreder olmuş yok o.ç. yok yok ananı... ulan buraya da mı taşıdınız küfürü oyunun içine ettiniz bari burasını bırakın be haklısın ama ataturk e bile "what to dupe today" die bir konuşma balonu çizince insan kontrolu kaybediyor ancak...bu topicde edilen kufurler yersiz "pipinle oyna" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 amma cok sorun olmus 2 tane char satmam hem charlar benım degıl arkadasımın bukadar yara bukadar gocunmak ayıp be arkadaslar su ana kadar bısı bıle yazmadım ama bukadarda kendı kendını yemezkı ınsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sen olayı anlamamışsın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ilgilenmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infi_p Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ahahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar