fattal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkadaslar clanım grade 2 oldu pelerinin rengini grade 2ye uyarlayacam peki diyelimki grade 2 ye gore pelerin aldım ya clanım grade 3 olursa yine yani geri duserse ne olur 1-pelerin grade2 ye uyumlu oldugundan pelerinin dusme ihtimali varmı_? 2- pelerinin rengi grade 2 rengi oldugunda grade3 e geri dustugunde renginde degişme olurmu?_ bu konuda bilgisi olan arkadas varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 olmaz suan g3 olupda kırmızı pelerin takan clanlar bile var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 1. sorunun yanıtı pelerin düşmez 2.sorunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yani demek istedigim grade 2 rengi alacagım grade 3 oldugunda rengi grade 3 rengimi olur yardımın icin cok sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ne pelerin duser nede rengi degişir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fattal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 endless sagolasın kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 np dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 grade 5 olsan bile grade 2 gibi olur :)) sanırım bitek pelerinin arkasında gozukmez o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 *resim gozukmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ozon suyuna tutmasssan heç bişe olmas korkma canım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar