Siamon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şimdi şöle bi durum var benim dvd kendisini usa-canada yani bölge1 olarak ayarlamış 1 deiştirme hakkım var ama deiştiremiorum. bölge2 olarak deiştirmek istiorum ama elimde hem usa-canada hemde europe bide japon dvdler var bu problem nasıl çözülcek hepsini oynatamazmıyım? bide daha 3 gün önce europe olan dvd çalışırken şu an çalışmıo böle bişi olabilirmi? dvd bölgesini deiştirmek istedimde dvd-rom bu bölgeyi içermio diyor. ama 3 gün önce bal gibi çalışııodu?
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 dvd region killer http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/dvdrk.html
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 halledemedim ya.. nası yapcam.. gene olmuo.
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 anydvd programını indir. çalıştığı zaman sağ alt köşeye ufak bir kurt resmi ekler (ya da çakal, her neyse) ve dvd'yi taktığında kodu çözer...
Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 anydvd çok iyi program, copy-protection'unuda kaldırıyor, trial bitince almayı düşünüyorum
Öne çıkan mesajlar