Siamon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 şimdi şöle bi durum var benim dvd kendisini usa-canada yani bölge1 olarak ayarlamış 1 deiştirme hakkım var ama deiştiremiorum. bölge2 olarak deiştirmek istiorum ama elimde hem usa-canada hemde europe bide japon dvdler var bu problem nasıl çözülcek hepsini oynatamazmıyım? bide daha 3 gün önce europe olan dvd çalışırken şu an çalışmıo böle bişi olabilirmi? dvd bölgesini deiştirmek istedimde dvd-rom bu bölgeyi içermio diyor. ama 3 gün önce bal gibi çalışııodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 dvd region killer http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/dvdrk.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 halledemedim ya.. nası yapcam.. gene olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 anydvd programını indir. çalıştığı zaman sağ alt köşeye ufak bir kurt resmi ekler (ya da çakal, her neyse) ve dvd'yi taktığında kodu çözer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 anydvd çok iyi program, copy-protection'unuda kaldırıyor, trial bitince almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar