-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 slm bazı arkadaşlar bence dikkat etsin char item v.s vericem die ayak yapabilir pazar alanına yazmıştı arkadaş cypher de gb verene areste priest vericem diye bende msn e ekledim ve konustuk cypher de veya areste baska serverde gb veya item umrumda deil zaten 15 gb gözden cıkarmıstım cypher de arkadaş gb aldıkdan sora charın şifre ve id verdi girdim mail kendi maili mail ne olcak dedim ben halederim dedi ve cıktı birdahada girmedi. bunu sadece bilginiz olsun az parası olan vardır elindeki parayıda charla deişmek isteyen olur dikkat edin die yazdım. bundan önce new nickli burda üye ile takas ettim ilk mail char şifre v.s verdi sora gb aldı new saol saglam çıktı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 best de cok tehlikeli adam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 çok pis pm den "heklerim" övünmek gibi olmasın adasfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 asdasdadadasd noob best 63 olcam az kaldı lem koru kendini :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 walla falda çok para gelceni gösterio 3 vakte kdr adasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 demekki banada gelcek asadsdadadas :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hehe cursed gurur duydum :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 cursed degil noob o :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 haha ewt noob um ama zenginim lvl 1 %0 lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 zuhaha insan master ı açar 10 lvl olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 master degil o skill :p lan olum hala hediyemi bekliyom senden delirtme beni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 :d ne hediyesi sözmü verdik ne desem adama 2 lafın birisi para ver item ver deli oluyorum bunun bu lafına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kafamı bozma hacklerim olum seni :d saka bir yana olum basla sende artık geri su oyunu allahın nooblerı bıktırdı valla :s sana dedim demi 15 gb kimse 60 lvl master acık presit vermez diye uctu para :@ buyuk sozu dinlemiyon olum sakal bırakcam sana laf anlatmak için :s [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:54 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sence benim için cypher de gb nin önemi varmı ? okadar civciv lere sheller raptor lar dagıtmışım 15 gb nin lafımı olur azmı verdim sanada ewt oyunun baya bir b.k cıkmıs anlaşılıyo patiden zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 neyse olum onu bunu baslıycaksan sana char ayarlarız su clan bug yuzunden cıkamıyom clandan ama asisan falan buluruz basla sende artık :p cyperdan adam olmaz zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 noob delirtme beni basla su oyuna artık :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 deişmiş şerefsiz şifreyide :d:d grup anemi ta die bir şarkısı var güzel gider buna :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şidi bunun anastacia ile olan ilgisini anlamadım ben ? (içinizden ve dışınızdan salak demeyin sakın sadece anlamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yukarda açtıgım konuyu oku adam pazar alanına yazmıs cypherde 15 gb veren e areste char vericem felan die verdik ama charı alamadık:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 anastacia'yı tanırım çat pat (bam güm:) o karakteri verirdi heralde vermediyse de sen biraz daha koş bu işin peşinden verirdi normalde... bikaç kere town bomb'umuz bi kaç kere pk partimiz olmuştu iyi birisine benziodu hatta benim char'la arkadaşım oynuodu bi aralar -ki şimdide öle- onunla baya içli köfte olmuşlardı. arkadaşın hacklenen wariroruyla baya iyiymişler çünkü neyse.. konunun çok dışına çıktık ne mutlu türküm diyene not:forumda büyük harf gözükmüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oyundaki nicki anactacia mıdır nedir milmem verdigi priest nicki leny di şifresinide deişmiş ha benim için oyunun bir degeri yokki gb nin degeri olsun ister versin ister vermesin isterse g.t soksun sory ama böyle karaktersizler yüzünden oyun b.klaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaşlar bu yazıyı bi arkın demesi üzerine daha yeni farkettim bu arada cursed sen kimsin bana oyunda ki nickini ve benimle hangi msn adresniden konuştuğunu söyle orta yere öle partallar sıkmana gerek yok .bana msn adresini ve hangi charı vermişim sana ne cypherı ne aresi bana onu söyle?? cvp bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaşım burda realanastacia die bir kelime gecmemiş burda anastacia dedim pat die laf atmadım sende iyice baslıgı okusaydın böle abuk sabuk cvp yazmak zorunda kalmazdın neyse http://forum.paticik.com/konu.php?id=143476&syf=15 burda pazar alanınca anastacia nın msj larına bakarsan anlarsın bana verilen char priest areste leny di şifre felan deişmiş zaten şerefsiz kimseye gereksiz yere msj atmam kimseyi karalamam bilip bilmeden topic açmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar