PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkiler benim çok yakın bi arkadaş hebehebe mi ne o isimli birinden char almak istemiş.en sonunda anlaşmışlar ama bunlar farklı şehirde adam msn den engellemiş telefonlara çıkmıyomuş s,zden ricam bu arkadaşı tanıyan birileri warsa konuşsun ona adam gibi davranmasını söleyin bi oyun için onursuzluk yapmasın! bu adamı tanıyıpta konuşanlar benle temasa geçerse sewinirim:[email protected] hebehebe arkadaşım parayı yatırmış sözünü tut we charı wer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkadaşlar bööle bi olaya sessiz kalamassınız bişiler diyin yafs s adam 150 ytl i aldı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lmao yuz yuze olmadan alış veriş yapmak senin suçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 1- ben deil arkadaşım 2-tanıyan yoqmu şunu eğer yoqsa be iş mahkemede biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ya herşeye cwp yasarsınız a.q. bi yardım edin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 murtaza sen falan tanıyomusun kimse bişi demio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 server werirsen daha acıklayıcı olur. hangi serverda karde$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 demek ki kimse tanımıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 areste nick hebehebe ada hedehedehe öle bişi yaf burda üyeymiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben areste oynuyorum ama tanımıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hangi şeher de onu da sole de belki oyundan değilde başka türlü tanıyan biri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 nick:hedehehdehebebe falan şehir:eskişehir isim:özcan karşı(öyle demiş) eğer bu adamı bulmam yardım ederseniz sewinirim uuraşmam diyen adamlar içinde bulana 50m oyunda(fazla param yoq bak hedehehede canımı sıkma yarın beklices olmassa dava açılacak kaçamassın ya charı ya parayı wer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar