Deniz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yemin uyandirip yasatan, dipdiri yapan beni, uyutup öldüren, çürütüp gömen bedenimi, yine aşktır, aşk yeminim. deniz e. bazı seylerı anlatmak ıcın sayfalarca yazmak anlamsızdır.örneğin ben bu şiiri 5 dk gıbı kısa bır surede yazdım. herkes burda siirlerini paylassın ve bırlıkte dusuncelerımızi sunalım. yararlı olacagını dusunuorum.hadi buyrun bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kralim uzerim diosun yani :) 5dk yazmismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 1 dk da yazdım derlerki bir kelebek kanat çırptığında dünyanın bir bşka yerinde fırtınalar kopar eğer kelebek bensem neden içimde tufan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 karalama defterine yaz siirini yorum gelirse ordan gelir zaten.ozel bi baslık acmana gerek yok. yorum yapıldıgı da yok aslında. "hadi bakın başlık actım yorum yapın artık" cagrısı gibi.... hak verebilirim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @dunno sadece patıde sıır yazanların bırbırıyle yardımlasmasını istedim, bırbırlerıne yapıcı yorumlar yazsın ve guzel sıırler ortaya cıksın.herkes sıırlerını burda yazsın ve bır arsıv olsun gıbı.yoksa sıırım okunsun ısteseydın farklı bı baslıkla acardım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 siir yazanlar karalama defterinde yardimlaşiyo, burda paylasılıyo arsivleniyo. hareket yok yalnızca. yok illa nesir olsun nazım olsun diye ayırmak istiyosan da gereksiz bi ugras bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @dunno gordugum kadarıyla herkes ıyı kotu vs yazıo.ben daha ayrıntılı/yapıcı olmasını ıstedıgım ıcın okul yazdım.bu arada sıırın ıcın yorum yazıcam.orda anlarsın ne demek ıstedıgımı! ama kımsenın boyle bır eyleme gırmek ıstemedıgını gordum o da ayrı bır konu tabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gecenin kör karanlığında yürürken gördüm seni aydan gelen ışık yanıltı biran beni seni görmek ayyaşlara nasipmiş seni gördüm ya ayyaşlıktan övündüm her içtigim gün bende öle bişey attım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 "aydan gelen ışık yanılttı biran beni ".bu satırını anlamadım hıc acıkcası.dıger 4 satırla pek ılıskılendıremedım.yazarsan yorum yapabılilirim. ayrıca hanı anlık yazılma degıl de genel olarak sıır demek ıstemıstım.yanlış anlasılmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yok paticik edebiyat sitesi kapatıldığından beri ne buranın nede paticigin tadı yok.. yazsan da ne yorum yapan ne de adam gibi okuyan var.. nerde o eski pati ed. .................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar