zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkadaşımın i-podunu birkaç şarkı yüklemek için aldım. xp olduğum halde bilgisayarım aleti tanımıyor ama aletin şarjını dolduruyor, sorun ne olabilir acaba? [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 17:06 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yanlıs usb ye baglarsan gormez butun usb lerı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 usbye bagladıktan biraz şarj olmasını bekle , sonra çıkar tekrar tak. bazen bende de oluyo , ben tanıyana kadar çıkarıp takıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bilinmeyen aygıt şeklinde buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 driver vesaire yüklemek gerekiyor mu tanıması için? yoksa sorun sadece benim alettemi? girişlerin bozuk olup olmadığını denemek için usb memory card denedim, hepsinden tanıdı. bu bilgisayara takılı usb aygıtlarından biri çalışmadığı için windows aygıtı tanıyamıyor diyor ipod için. [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 18:35 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 itunes yüklemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet itunes olmadan yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 i-tunes 6 var ama sanırım usb 2 istiyormuş bu alet, bende 1.1 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende ipod nano var. kitapçığında inatla usb2.0 lazım yoksa gidin alın yazıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ewt usb 2.0 istio bide başka bilgisayara taktığında o bilgisayara uyduruyo kendini ve içindeki tüm şarkıları silio.bilgisayrda olmayan. yada ben yanlış bişiler yapmıştım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ipod'un options özelliginden auto u.pdate i kapatırsan silmez $arkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 normalde silmemesi lazım, aynı ipod iki ayrı bilgisayara takıldı, sorun çıkmadı. itunes veya winamp + ml_ipod plugin (veya benzer bişey varsa) ile tanıtabilirsiniz ipodu. (gerçi ipodu ilk aldığınızda önce formatlanması gerekiyor, ml_ipoddaki format olayı ne yapar bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eğer libraryden şarkıları otomatik atıyosa siliyo bende. bence daha rahat manuel kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 senkronizayson falan yapıyorsa olabilir silinme olayı. sizdeki şarkılarla ipoddaki şarkılar aynı olur, sizde olmayan ipoddan silinir gibisinden bir açıklaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yalan o. $u an ipodumda olan hiçbi $arkıyı bilgisayarımda tutmuyorum. winampten dinlemek yerine ipodu bilgisayara takıp itunes'dan dinliyorum sadece o kadar. dedigim gibi auto-manuel ayarıyla alakalı o silme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar