dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 knight online ı para vererek (bkz. premium) oynayanların neden wow değilde ko oynadıklarını merak ettim. neden merak ettim çünkü para vermeye değmez gibi geliyo bana [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 01:26 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 pvp... belli bi süre sonra o da bayıyor ama napalım?.. pvp si çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oynuyan kaldımı yaw eskidi ko.zate eski oyuncularda kalmadı.dikkat ettiğim partidede eskilerden kimse yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 renk zevk hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yani o tarz ounlar icinde bence en zewklısı wowda cok guzel ama cok karmasık ko ise basit we hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar