Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akd. üni. not sistemi

qsc

Öne çıkan mesajlar

cogu üni.de not sistemi nasıl bilmiyorum ama akdeniz üni baya kötü... gecme notu 70 denior...baya yüksek bi not ayrıca sınıf ortalamasına göre deisior.yani sınıf ort 95 fakat sen 80 aldıysan yine kalıorsun...bunun yanı sıra can egrisi gibi sansınız da yok.
sistemdeki amac örenciyi en ii ye itmek ama... hepsi ii olunca bu sefer ii olan kötüler yani iinin kötüsü de kötü durumuna düsüo.. arkadasım 86 ile dersten kaldı
ayrıca dier ünilerde not sistemi nasıl? bu tip not sistemi olan baska üni war mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bir aralar 35 ti
1.5 soru yapıp geçiyordun, hocalarda soruların ebesini zorlamaya başladı, öğrenciler gine fazla fire vermedi
bu sene 50 yaptılar, halbuki sistemli bir şekilde bir eziğiz geçemyirouz mesajı verilseydi daha giderdi bu
bu seferde soruları kolaylaştırmaya başladılar millet 40-45 le kalıyor seneye sınıf yetmeyecke diye

ama 70 fazlaymış, bir kere not dağılımı diye bişey bırakmaz, nasıl olsa sonuçlar transkripte belli, düşük not alanın yanına kar kalmıyor ki

sonuç olarak en yisi 45.
Sosyal ağlarda paylaş

bu akdeniz universitesinin not sistemine kafam girsin.
tamamen yanlış hesaplanan bi sistem var şu anda.
tamamen değişecek bu yaptıgı aptallıklar.
çan eğrisi var deniyor ama yaptıkları sınıf ortalaması o dersten en yüksek alan ilk 16 kişinin ortalaması.
arkadaşın dediği fizik 1 dersininde ortalaması 92.5 olmasıda normal.çünkü o dersi en az 150 kişi alıyordur ve ilk 16 kişi coşmuştur.
aptal herifler not hesaplamasını bilmiyolar ama pat diye not sistemini değiştirmesini biliyolar.
sınıf ortalaması 35 in üstünü geçmeyecek dersin ortalaması hesaplama sonucu 65 çıkıyor.bu notun altındakiler kalıyor.ben böle bi not sistemi görmedim.kimse de göremez.
bitirme çalışması dersinden kalan bi arkadaşım 90 not ile kalmış.okulu bitmedi.nasıl kalmış? bitirme çalışması alanlar hep yüksek not almış.hocalarda neyin ne olacagını bilmiyor.cocuga geçsin diye 90 vermiş.başka hocalar bitirme çalışması alan öğrencisine 95-100 gibi notlar vermiş.tabi onlarda geçsin diye.
cocuk oh mis 90 aldım derken en yüksek not alan ilk 16 nın ortalama bi alınıyo ortalama=92
bizim eleman kalıyo.
bide gano olayı çıkarmışlar.gano'su 2 nin üstünde olanların 50 nin üstünde notlar ne olursa olsun koşullu başarılı geçiriliyor.
bi hoca anlatıyor;
bi tane kız koridorda kendisini görmüş.hocam çok tşk ler falan 55 vermişsiniz geçtim diye boynuna sarılmış.o sıra gano'su 2.01 tabii.. koşullu başarılı geçti yazıyor internette.
daha sonra başka bi sınavın girdisi yapılmış kıza.ondan düşük alınca otomatikman gano 2 nin altına düşmüş.salı günü geçti gözüken ders perşembe günü kaldı yazıyor.
böle olursa bu not sistemi akdeniz üniversitesinde isyan çıkar.kimse mezun olamaz.
(not=eski not sistemi 60 ın üstünde alan herkes geçiyordu.altında alan kalıyordu. vize %40 final %60 şeklinde)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan delirdim cıktım zaten.... bu ne bicim not sestimi yahu.... bitmez bu okul artik söle birlessekte bi isyan falan cikarsak yaaa olmicak böle..... bide bütünlemelr de kalkti yazin ortasina agustosa mi ne alinmis kimi yok dio.. neyin ne oldugu belli deel... yaz okuluna gitsen gidilmez not sistemi kötü...yazin büte girsen girilmez o sıcak havaada bide staj war 4 ders war alttan....bu sistemde bisi yapilamaz yaa..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...