StignaLammoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 başlık herşeyi anlatıyor sanırım.daha da açmak gerekirse konuyu ben ilk bg2 yi yüklediğimde(bu arada soa) bu sorun yoktu aradan 1 yıl geçicne yenıden yukledım multi oynamak ıcın cacheyı değiştirdikten sonra başladı bu sorun map açınca oyun çöküyor.her mapte olmuyor.patch yüklü oldugu halde bu sorun devam etmekte.internetten okudugum kadarıyla bu sorunu yasayanlar var ama kesın bır cozum bulabılmıs değilim.datanın ıcındekı cache dosyasını sılmeme ragmen oyun böyle.yardımcı olabılcek olan varsa cok sevıncem
StignaLammoth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yahu 1 kisi yardım eder be ..
Soth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bilen rastgelmedi heralde:) benim başıma hiç böle bişi gelmedi
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 patch yukleme belki patchten dolayi bi srun cikariyodur bende baya sildim yukledim bitirdim oyunu defalarca ama böle bi sorunla karsılasmadim hiç
Öne çıkan mesajlar