Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

algılama

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

....aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonr.......
beşinci defa duyuyorum bu sesi,bu kadını.bi daha arıyorum yok.sinirleniyorum.hışımla gidiyorum salona.televizyonu açıyorum
....sayın seyircilerimiz bugün bir kaza daha old........
kapatıyorum....ben ona ulaşamazken kazayı napimki?volta atıyorum salonda
...tık tık tık tıkk....
saniyeler geçiyor...geçiyor saniyeler ben volta atmayı sürdürüyorum.durup bazen camdan bakıyorum.yok.gelmeyecek.oturuyorum.elime bi gazete alıyorum.sakinim ..sakinim.. dakikalar sonra gazeteyi ters tuttuğumu farkediyorum.kalkıyorum bi hışımla telefonu alıyorum elime
....dııt dııt dııt...
çekmiyor sinyali.cama yaklaşıp bir daha arıyorum
...aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonr..........
deliriyorum.neden bu kadar sinirlendiğimi anlamıyorum bile.başka bi arkadaşımı arıyorum.uzun uzun çaldıktan sonra açıyor.küfrediyorum.neler olduğunu soruyor.olanları anlatıyorum.üzülme diyor.neden sadece sakinleşmiyorsun üzüntün seni sinire itiyor diyor.dahada deliriyorum.ben üzgün değilim tamam mı diyorum.hiçbirşey olmadı.!suratına kapatıyorum.oturuyorum.tam düşünmeye başlarken ağlamaya başlıyorum.üstüme bir hırka geçirip dışarı çıkıyorum.bir sigara yakıyorum sahilde yürürken.nasıl eker beni sevdiğini söylerken diye bağırıyorum.bir balıkçı dönüp bana bakıyor.
-iyimisin gardaş diyor bana.iyiyim diyorum.çok saol amca iyiyim ama işte.bazen deliriyorum.
yokuştan yukaır yürümeye başlıyorum.evimin önüne gelince.anahtarı çıkarıyorum cebimden.o sırada elimden düşüyor.yere eğilirken iyice dengemi kaybediyorum.düşüyorum yere ve ağlamaya başlıyorum.nasıl gidersin beni sevdiini söylerken diye bağırıyorum.sesim yankılanıyor.yukarı çıkıyorum.en üst katta güzel manzaralı evim.birlikte çekilmiş fotorafımıza sarılıyorum.sen gittin.peşinden geliyorum.ama kazayla değil.bilerek geliyorum yanına.camı açıyorum.atlıyorum aşağı.ve bir an canım yansada.gözlerim kapanıyor.kapanmasada heryer simsiyah.bir rüya görüyorum.bomboş bir odada arkada müzikle eşlikli dans ediyoruz.çok yavaş hareket ediyoruz.dans bitiyor.gelemezsin üzgünüm diyorsun. o an aydınlanıyor heryer.bir hastane..
...dııt dıııt dııt...geri geldi...
bi hemşire dışarı çıkıyor.dışardan sevinç çığlıkları geliyor.dakikalar sonra arkadaşlarım giriyor içeri.
-neden diye sormayacağım diyor.
ordan çıkınca eve gidiyoruz.evde arkadaşım yanımda kalıyor yine.sigara yakıyoruz ikimizde.ben ağlamaya başlıyorum.sarılıyorum arkadaşıma.omzunda ağlıyorum.
...tık tık tık....
saniyeler dakikalar saatler derken uyuyakalıyorum ağlarken.rüyamda sabah kapattığım haber spikerinin sesini görüyorum rüyamda.
....sayın seyircilerimiz bugün bir kaza daha old........
sonra sabahki son bir umudumu görüyorum.gelecek mi.hayal mi gördüm? yoksa gerçekten gitti mi sonsuza dek?sinirlendiğimi görüyorum.kendime.ona.günler geçmiş oluyor.ama ben aynı kalıyorum.yine bekliyorum her sabah.yine sinirleniyorum.

anlamaya çalışıyorum ölümü ama olmuyor.algılayamıyorum.anlamıyorum ölümü.ancak ağlayabiliyorum yine sahilde elimde sigarayla.... ama yinede saniyeler geçiyor etrafımda.sen yoksun..
....tık...tık....tık......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...