Morniel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 allah allah biz de geçtik o yollardan dt çalıcaksınız da ne olucak ? kendinizin bir şey üretmesi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hala arıosanız sze birini önerebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 öner ! kiiiiim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bizim hasan abi var *sigarasından bir nefes alır* çok guzel solo atıyor şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yaşı kaç ? abi dediiine göre ya büyük yada çok saygı duyuyosndur ? nerde yaşıo ist mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 dalga geçio sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 farkındayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 löl elvyn :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 istanbulda yaşıyorum... anadolu yakasında msn im [email protected] bide metal müzikle aram iyidir genelde power , gothic , doom ve heavy türleriyle aram iyidir manowar black sabbath iron maiden iced earth blind guardian dinlediklerimin arasında... her akşam tab çalışması falan yaparım , çalmak istediğiniz şarkıların tablarını yollarsanız üzerinde çalışmaya başlayabilirim ama pek iyi olmadığımı söyleyeyim daha yeni başladım =) [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 15:08 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bence senin hoşuna gitmez. bende senin zevkine yakın bi zevkteyim. onlar haluk levent falan dinliyo. sanmam hoşuna gitcerğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 msnime ekledim seni... ordan konuşuruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 chelgaw arkadaşım istersen uyup uymicaana o arkadaş karar versin... biz illa haluk levent gibi olsun demiyoruz... ayrıca haluk levent senin sandığın kadar kötü değil onuda belirtmekte fayda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tartışılır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tartışalımmı şimdi yani :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tartışın. hatta tartışalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ıyy haluk levent mi calıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yaw nie anlamak istemiosunuz illa haluk levent çalalım demiyorum ben duman olur manga olur sonuçta acemiyiz dedim... mükemmel şeyler beklemeyin lütfen... birini beğenip beğenmemekte göreceli bi kavramdır... boşuna tartışmayalm.... konu haluk levent değil gruba girmek isteyen varmı yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar