by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yaw oyuna giriorum 3 dk sonra dc verior :( oyunu siliorum yukluorum patchleri cekiorum oynuyorum sonra cıkıp tekrar girince yine dc verior her defasında oyunu silip yuklemekten buktım bu soruna bir care yokmu ?? modemimde sağlam modemden demeyin 3 modemde denedim hattımda hiç kopmuor :s yardım piliissss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 windows u yeniden kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kurdum format attım hemde c-d'ye birlikte tum arsivimi sildim ama yukledikten sonra cıkıp girdiğimde yine dc verdi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 en son wersiyon olan knightonline.exe dosyasını doğru olarak kopyaladığına emin ol upgrade işini maanual yap olmassa windowsu sil yada ethernet kartını sil baştan yükle falan modemde sorum olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 arkadaşlar lütfen sallamasyon yapmayalım. kardeşim git 444 1 444 ü ara sorununu anlat bak sana ne cevap verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar