PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ewwt yeni bi soruyla arnızdayım :d arklar elimde +0 yani artısız enion bow war ben bunu +4 yada +6 yapmak istiyorum sizce ne yapiyim +6 ya bassam yanma ihtimali çokmu fazla?bide uniqe item upgrade i direk blessedla yapıyoz demi? bide ben buna basınca +1 mi olcak nası yapcaz bu upgrade işini cwp larınızı bekliorum? (bowda emeği geçen herkese teşekkürler bide basmak için para koysaydınya :( :) )
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sen ona once blessed elemental scroll basıcaksın sonra..... diye giden bi mesaj yazmak isterdim ama.. duperler saolsun.. ne enion kaldı.. ne darkvane..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 olm bende war lem enion gerçek dupe deildir inşallah nası basıldıını sööle lasım? bide +6 ya bassam yanarrmı +4 te bırakıyımmı?
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 olm bende war lem enion gerçek dupe deildir inşallah nası basıldıını sööle lasım? bide +6 ya bassam yanarrmı +4 te bırakıyımmı?
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kilic cwp yasarmsın biliosun heralde??
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 once blessed elemental scrol basicaksin.. ondan sonra bus basicaksin.. bu arada +6 dan aşşağısı pek işe yaramaz.. zaten o şaşalı goruntusune +6 da kavusur.. +4 e kadar rahatlıkla cekersin.. biraz cesaret birasda şansla +6 yaparsin.. +6 enion bow : ap 111 / str bonus 15 / lightining damage 120 bu arada enion olmasi ilginc geldi bana :) cypherda toptan kaldırıldıgı icin :)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 abi bütün mal varlığım bu yanarsa b*ku yerim başka taktik warmı basmak için klasik yönrtemler dışında inşallah basar bide bus parası yoq a.q. :d
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gece yatmadan dua edin yarın bascam :d ben ciddyim dua edin deyinki kesh allah bastıını +6 etsin tuttuğun +6 olsun :d
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bus parasimi yok ? ozaman soyle yapiorsun.. merchant acioorsun.. artik piyasa kaclirayla fiyat yazip satiorsun.. hcarını adam edene kadar +7 hornx edinip onla geziorsun..
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 biz bu imkansızlıkların arasında bişiler yapmaya çalışıyoruz daha lwl 43 :d ama olsun bu itemi satmam bunu bana çok sewdiim bi arkadaşım werdi yanarsa yansın ama satmam ya +6 olur yada yanar çokta umrumda deil oh mis gibi +7 hornx war ap 100 :d ama basılırsa çok ii olur üstümüde +6 fp dizdim sayılır char adam olcak... tenks yu for yor help in apreyd topik
Öne çıkan mesajlar