PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ewwt yeni bi soruyla arnızdayım :d arklar elimde +0 yani artısız enion bow war ben bunu +4 yada +6 yapmak istiyorum sizce ne yapiyim +6 ya bassam yanma ihtimali çokmu fazla?bide uniqe item upgrade i direk blessedla yapıyoz demi? bide ben buna basınca +1 mi olcak nası yapcaz bu upgrade işini cwp larınızı bekliorum? (bowda emeği geçen herkese teşekkürler bide basmak için para koysaydınya :( :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sen ona once blessed elemental scroll basıcaksın sonra..... diye giden bi mesaj yazmak isterdim ama.. duperler saolsun.. ne enion kaldı.. ne darkvane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 olm bende war lem enion gerçek dupe deildir inşallah nası basıldıını sööle lasım? bide +6 ya bassam yanarrmı +4 te bırakıyımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 olm bende war lem enion gerçek dupe deildir inşallah nası basıldıını sööle lasım? bide +6 ya bassam yanarrmı +4 te bırakıyımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kilic cwp yasarmsın biliosun heralde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 once blessed elemental scrol basicaksin.. ondan sonra bus basicaksin.. bu arada +6 dan aşşağısı pek işe yaramaz.. zaten o şaşalı goruntusune +6 da kavusur.. +4 e kadar rahatlıkla cekersin.. biraz cesaret birasda şansla +6 yaparsin.. +6 enion bow : ap 111 / str bonus 15 / lightining damage 120 bu arada enion olmasi ilginc geldi bana :) cypherda toptan kaldırıldıgı icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 abi bütün mal varlığım bu yanarsa b*ku yerim başka taktik warmı basmak için klasik yönrtemler dışında inşallah basar bide bus parası yoq a.q. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gece yatmadan dua edin yarın bascam :d ben ciddyim dua edin deyinki kesh allah bastıını +6 etsin tuttuğun +6 olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bus parasimi yok ? ozaman soyle yapiorsun.. merchant acioorsun.. artik piyasa kaclirayla fiyat yazip satiorsun.. hcarını adam edene kadar +7 hornx edinip onla geziorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 biz bu imkansızlıkların arasında bişiler yapmaya çalışıyoruz daha lwl 43 :d ama olsun bu itemi satmam bunu bana çok sewdiim bi arkadaşım werdi yanarsa yansın ama satmam ya +6 olur yada yanar çokta umrumda deil oh mis gibi +7 hornx war ap 100 :d ama basılırsa çok ii olur üstümüde +6 fp dizdim sayılır char adam olcak... tenks yu for yor help in apreyd topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar