_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kalbim sıkışıyo 1 hftadır ama şimdi daha ktüyüm gripte oldum:( napcam ilaç fln işe yaramıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 patron bu... buna konuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gereksiz sevimli bir doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ntv ye sorun programının program metinlereine bak, bugun o konu konuşuluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kalp ağrımaz. kap bi bok hissettirmezmiş. ben bi seferinde ölüyorum sandım, nefesim kesilmişti. anneme teşekkür bile ettim cidden. o kadar kötü bi acı yaşamamıştım. meğer karnımda acaip gaz sıkışmış ver göğüs kafesime baskı yapmış. çüş dedim ne gazmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o kalbime bişi batıyomuş gibi oluyo dediğiniz şey kas ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ve genelde soğuk havalarda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar