Zirzop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bakıorumda ceek kardes raptorunu alınca keyfin yerıne gelmis umarım artık millete darkmare cekmek yerine solo atarsın dark mareye alt clan acarsan gelmek isterim alt clanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ceek maşallah kaçıncı soyulman kacındı wipe da raptor un gitti bu para bollugu nerden gelitor dicem ama sanane gibi cvp gelebilir tabi bu durumda nerden geldigide belli hafta gecmeden soyuluyorsun gün gecmeden sheller raptor felan geliyor nese hyrlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hıh söleiym ztn :) tüm shell +7 setimi glave +8imi 40gb para totamic +7 desem kızmazsın inş :s :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 way raptorda alırmış götürrr bakalm xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lol shell +7 setinide mi sattın ? ben elinde +8 üstünde shell gördüm de yanlış lık olmasın die yanndan da gectim shell raptor felan vardı kesin sen glave ile takas edmişindir raptor u alla ala güle güle kullan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lol shell +7 setinide mi sattın ? ben elinde +8 üstünde shell gördüm de yanlış lık olmasın die yanndan da gectim shell raptor felan vardı kesin sen glave ile takas edmişindir raptor u alla ala güle güle kullan.. yanlısın vr o gördügün full plate olmasın kardeş strem yetmiyor hayel kuruyor olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oyunda baya benziyo fp ve shell birbirine ayırt edemiyos kusra bakma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayirli olsun kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ap kaç oldu +8 rptr ile? çok hayırlı olsun o hacılamalar dupe wipelar falan olmasa str n yetcek lvlın ve raptor un olurdu:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ceek sanırım ilk ben gördüm. ama pm blokluydu. msn yazamadım oyunda. vari burdan yazayım hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tşk ederim 2100 attack ama murtaza ile picalloyu kesemiyorum lvl atlamam lazım full plate ile zor oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 2100 atack cool lvl senin yerinde olsam 1 gunde 63 e kasardım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hayırlı olsun ceek. inş. bu dupe çıkmaz. eger bu da dupe falan cıkarsa gercekten senin için üzülürüm ama inş. degildir. senin bütün videolarini izledim ve bu sefer hak ettigini alırsın . neyse tekrar hayırlı olsun. cz de bana np kasarsan sevinirm :d full healerım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ceek klan kurdum dedin clanının ismi ne ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 fakefriends:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 aldında yağmada da ben aldım çok şık duel di.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 orda 1 priest vardı adını göremedim onu taktir ettim şahsen duelde rahat bıraktı.. bide bi asas geldi sinir etti düdüklüo arkadan onu aldım o arada ki gecikme için sorry ama 2 sn sonra sana döndüm zati :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar