Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda aldım raptor +8 =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ceek maşallah kaçıncı soyulman kacındı wipe da raptor un gitti bu para bollugu nerden gelitor dicem ama sanane gibi cvp gelebilir tabi bu durumda nerden geldigide belli hafta gecmeden soyuluyorsun gün gecmeden sheller raptor felan geliyor nese hyrlısı..
Mesaj tarihi:
lol shell +7 setinide mi sattın ? ben elinde +8 üstünde shell gördüm de yanlış lık olmasın die yanndan da gectim shell raptor felan vardı kesin sen glave ile takas edmişindir raptor u alla ala güle güle kullan..
Mesaj tarihi:
lol shell +7 setinide mi sattın ? ben elinde +8 üstünde shell gördüm de yanlış lık olmasın die yanndan da gectim shell raptor felan vardı kesin sen glave ile takas edmişindir raptor u alla ala güle güle kullan..

yanlısın vr o gördügün full plate olmasın kardeş strem yetmiyor hayel kuruyor olmalısın.
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ceek. inş. bu dupe çıkmaz. eger bu da dupe falan cıkarsa gercekten senin için üzülürüm ama inş. degildir. senin bütün videolarini izledim ve bu sefer hak ettigini alırsın . neyse tekrar hayırlı olsun. cz de bana np kasarsan sevinirm :d full healerım :d
Mesaj tarihi:
orda 1 priest vardı adını göremedim onu taktir ettim şahsen duelde rahat bıraktı.. bide bi asas geldi sinir etti düdüklüo arkadan onu aldım o arada ki gecikme için sorry ama 2 sn sonra sana döndüm zati :p
  • Yeni Oluştur...