Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metalika, pop'n coke, şanssızlıklar, etc. (a.k.a. rob trujillo isnt a monkey he is a frog)


Jester

Öne çıkan mesajlar

çok yönlüdumursal topikime hoşgeldiniz. 2 gece öncesinden başlıcam. gece 1 gibi warcraft tarihini türkçeye çevirmekten beynim sulanmış, bişiler yiyim diye mutfağa gittim babam salonda metallica konseri (cnbc-e) izliyodu lol dumur oldum. hemen standby daki bilgisayarı uyandırdım, avertv yi açıp creative recorder'ı başlattım ve kaydettim. süperdiler. yalnız rob şebeği sahnede kurbağa gibi yürüyordu, dumur oldum.
ik kayda girdiğimde no remorse başladı. süper çaldılar. rob'un şebekliği dışında süperdi.
sonra sad but true girdi. bunu da güzel çaldılar, lars azdı, rob her zamanki şebekliğini yaptı. ayrıca rob cabri pantolonuyla metalci imajını acaip bozuyodu. tabi ki ayrıntı herşeydir imaj hiçbişey ama bu kadar da göze batmamak lazım.
üçüncü olarak frantic başladı. james keep on searchin lerdeki inişleri beceremese de yine de iyiydi güzeldi, iyi coşturdular, ben de şarkılarda kafa sallıyo aralarda ise recorder ın stop ve rec düğmeleriyle duygusal anlar yaşıyodum.
sonra fuel başladı ve ortalık birden karıştı. seyirciler pogo yapmaya başlamıştı :) en ön sırada çok güzel sarışın bi kız deli gibi headbang yapıyodu arkadaki orangutan herif konseri kzın üstünde seyretti. kıl oldum.
sanitarium'la konseri slow slow devam ettirdiler. süper çaldılar ama james'in sesi gitmeye başlamıştı. james le kirk ün karşılıklı gitar paslaşmaları süperdi.
son şarkı st anger'da james resmen sıçtı. bu kadar olmaz. admın sesi gitti, iniş .çıkışları beceremedi, geriden takip etti, bikaç tane de ritm kaçırdı resmen sıçtı yani. ama ben diğer şarkılarla güzel bir metallica live kaydına beleş sahip olduğum için havada uçuyodum.
Pop'n Coke
bu güzide festivalimizi de bütün herşeyi kaydetmeyi düşünüyodum ama bahtsız bedevi ve kutup ayısı olayı peşimi bırakmadı.
sabah araya giren hadi kızlar okula kampanyası için konuşan yaşlı kadınlara kıl oldum zaten. gece kaydederim dedim. gece açtım mfö çalıyodu. bekledim. sora simple minds çalmaya başladı. ilk kez burada izledim ve beğenmedim. guano apes'i beklerken bi baktım o güzel vokalistleri geldi ve YAYIN GİTTİ. dumur olmadım ilk başta tv kablosu sakat, eğildim baktım kablo çıkmış. takmak için yerden aldım.
buraya kadar herşey normal.
Elime aldığımda farkettim ki KABLO ÇIKARKEN GİRDİĞİ YERİ DE BERABERİNDE ÇIKARTMIŞ. DUMUR OLDUM. çok yönlü küfür kombinasyonları içinde gittim ve guano apes i tv den seyrettim. :(
rockn coke ta dumur olduğum diğer şeyler simple minds izlerken birden tarkan ın çıkması ve sahnenin seyircilere çok uzak olmasıydı. stage dive yapmaya kalksa vokalist düşecek aşşaa.

bu arada, warcraft 3 ten 2, 2 den de 1 mp3 ü battle.net te bulabildiğimize şahit olup buna da dumur oldum[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
paticik fycakh community
felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 07 September 2003 15:18 tarihinde demiş ki:
ayrıca rob cabri pantolonuyla metalci imajını acaip bozuyodu. tabi ki ayrıntı herşeydir imaj hiçbişey ama bu kadar da göze batmamak lazım.


valla infernal o rob un giydiği capri diiil. en büyük beden pantalon ona öyle oluyor anca. :) Metallica zaten robu gruba aldikları zaman artık sahnede daha fazla yer kaplicaz demişlerdi.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Infernal dosyayı share et kazaa da fln da çekelim. *!Kendine katkı sağlamaya çalışır* ;)[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki:
Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.

DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki:
greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...