turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 millet 100 200busu almıs 1.6m den koymus abys 20.kattan aldı desek orada 2.4m buadamlar nası bukadar bus bulabiliyo bu nedir baska biyerde dahadamı ucuza satıolar yoksa dropmu bu buslar dupedir demeyin aldım bastım ve suan innde hala var 1 2tane silinmedilerde bilen lütfen sölesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 valla bende anlamıyorum adamın biri 120bus'u 900kdan koymuş ve dupe deil artık dropda olmuyo buslar bildigim kadarıyla ee nederi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dupe dupe dupe :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 haha daha güzel açıklanamazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 biraz daha bilgi içeren başlıklar kullanırsanız sevinirim.. bu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adam onceden almıstır ve elinde kalmıstır. elinden cabuk cıkartmak için ucuza koyup satıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tek bir arada toplanıpta dupelenen şeyler dupe wipe de silinmez yani bus , bakira , holy falan gibi bunlarda dupe cypher da 800k onlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 arkadaşım bunun 3 yolu war açıklayım hemen; 1-bus bug(nası yapıldıını bilmiom bilsemde basarım satmam) 2-gm(gm sana parayı nakit deilde bus olarak werir göze batmamak için,admin kontrolünde) 3-arkadaşında dediği gibi toplu dupe lenen itemler silinmez. son bi yol daha war; 4-git cz e beast kes şerefinlede kasabilrsin 300 tane bus yardımcı olsuysam ne mutlu bana çok kibar oldu bea nese bence -60 san git yeterkli itemi al lwl kas para biriktirki benim gibi ilerde para sorunun olmasın gözün gösterişte olmasın şahsen +0 enion aldım yanmıyo ifrit oldum meer +6 olcakmış :( nese ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 busstan ban yiyenlerin banı acıldı arkadaşlar. bir daha yapmayin plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar