bidiq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya bu web site yenileme ile kaybettiğim 3. charim yeter ama artık yaaa premiumumda vardi yeni site yapilandırıldıktan sonra ne şifremi nede restart atmayi başaramadim şifreme ne yapmam gerekiyo ve nasıl charimi geri alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bidiq selam nasılsın lem walla bizimde ark. chacr. gitti gelimio kanki :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 e-mail in mynet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bidiq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hayır hotmail daha önceden site araciliği ile görevlilerle konusmustum o mail ile halada o maili kullaniorum ama suanda sifremi değiştirmek icin işlem yapamiorum cunqu gizli sorumu kabul etmiyo gizli sorumun icinde ü var ve ben biliorumki ü harfini değişik bi y olarak algılıyo şifremi değiştirmek icin uğraşmadim sadece eski şifremle oyuna girememekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 "ü" yu neden koyarsınız anlamam=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bidiq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 oda güsel bi soru ama mantıklı olani oydu bana orda kısıtlı soru imkani sunuyo gizli soruda en mantıklı olanı en iyi hatirlayabileceğimi sectim neyse sorun bu değil sorun şifremin nasil değiştiği ve ne yapmam gerekiyo ne yaparsam şifremi geri alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar