Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

power up store announchment..


KILIC

Öne çıkan mesajlar

hepinizin dikkatini cekmistir ara ara notice gecer 4k cash alana 10k pot trina vs. veya prem alana iki aylik prem falan die..

ßoyle bir yazı arkasindan 4k cash aldim.. notice olarak nickim gecti..

10k mana soul 10k 720 hp pot ve 1 adet trina kazandigim yaziordu ve 5 dakika dc olmam gerektigi yaziordu.. zaten dc edildim... oyuna girdigimde ne potlar vardi ne trina.. customersupport a mesaj yazdim.. verdikleri cevap ellerinden bisey gelmeyecegi.. kaybolan itemleri geri veremedikleri idi.. malesef kendilerine onları kaybetmedigime inandiramadim.. onlara gore.. benim hediyelerim kaybolmustu ve kaybolan itemleri geri vermiorlardi..

simdi ne edeyim ben diye sormayacagim..

niye yazdin o zaman diye soranlara.. oyunda verdigimiz emekleri zaten havaya verioruz.. allah a emanet.. buna ek olarak.. verdiginiz paralarin karsiligini alamama ihtimalinide gözönünde bulundurun.. herzaman.. bunu belirtmek icin yazdim..

sonucta ben o cash i zaten alicaktim.. ama vermeyecekler madem.. neden yalan soyluyorlar... madem kafalarina gore profosyonel calisiyorlar.. para kazanmak icin yapiorlar.. biras esnafligi ogrensinler.. bu yapilan parayi aldiktan sonra vaadi yerine getirmeme işi.. bir nevi dolandiricilik diilmidir yoksa.. benim potlarim gertcekten kayboldumu :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...