Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 board aleminin krallarindan, burton takiminin maymun kisiligi shaun white kis olimpiyatlarinda half pipeda yardirdi. board yapiyorum, seviyorum, hastasiyim bu olayin diyen herkesin izlemesi lazim performansini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben altın madalyayı garantiledikten sonraki ikinci tur çıkışını daha keyifle izledim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 agzim acik izledim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 televizyon dışında video şeklinde bu yarışları izleme şansımız olan bir yer var mı ? veya nbc dışında nerede izleyebilirz tekrarları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 nbcmi ?? ben yıllardır nbc yi hangi uydudan izleyebilirim diye aranıyodum sırf giga için...heeeelppp! !!!! ! ! ! oneoneone!! daone!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar