Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya aileler cocuklarinin bilgisayarini kaldirarak nereye varabilileceklerini zannediyorlar? bunun amaci nedir?deli oldum ya makinami kaldiriyolar öss derdiden ben bu egitim sistemininde ailelerinde ( kendiminkine en azindan )...... not: sinirliyim,ickiliyim,kusura bakmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kendilerince ceza verdiklerini sanıyorlar. tanıra şükürler olsunki benim ailem öle deil. bak onlara öğreteceksin, eğiteceksin onları onlar seni yaşayabilmen için eğittiler, sende onları kendi yaşamına devam etmek için eğiteceksin. fistan doğru demiş 2ci ve en garanti yol çalışıp kazanmak sınavı. =) [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 19:39 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dersini çalış bilgisayara sonra zaman ayır... kontrol edebiliyorsan kendini bilgisayar konusunda.. git ailenle normal bir şekilde konuş.. ciddi ciddi... benden istediğiniz ne diye sor dersimi çalışıyorum.. notlarım iyi. daha ne istiyorsunuz de... eğer çalışazsam veya başka bişey olursa alırsınız de yada deme büyük ihtimalle gelir pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gözlerin dinlenir, çok fazla oynamıyorsan kaldırmaları iyi bişey değil insan bütün gün ders çalışamaz aynı şeyi yapamaz [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 19:43 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ahaha kazanamada sen o zaman gör pc nin kaldırılmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adamın bilgisayarı kaldırıldıktan sonrada kazanamasa ne mazeret uyduracaklar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 öss den önce bilgisayarı kaldırmam diyordum ama sonra 1 yıl hiç oynamadım. bilgisayarı kaldırmadılar ama gidip açmadım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 said: adamın bilgisayarı kaldırıldıktan sonrada kazanamasa ne mazeret uyduracaklar:) merak etme aileler öss konusunda mazeret bulmak birebirdirler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 eskiden bilgisayar mi vardi, pehh. gi joelarimla oynardim ne guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bir ara kabloları saklarlardı...(birkez sanırım başımıza geldi ondan sonra geçti bitti-tabi 2 pc vardı eskiden evde yedek kabloları kullandık sonra baktılar bağımlıyız merete engel olmadılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 eee?kaldırmaları daha çok zararlarına.evde olmadığı için cafe lere takılıcak.kendi elinde olan imkanı varken bu işe para harcayacak.parasını geç,evde ders çalışsın amacıyla yapılan bu iş insanı evden uzaklaştırır. şeytan kulağına kurşun allah tan yok bizimkilerde öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 soylenen bir cumleden bak surda ne kaldı 3 ay sık sonra devam edersin doya doya uniye girince ordada sınavlar olcak karışık bi iş ama ben azaltıyorum bilgi biraz sıktım kendimi gelişme oluyor ciden biraz sıkalım kendimizi kazanalım su üniyi kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar