Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geleneksel pepeleksel halisaha maclari-ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla korunun orasi olucaksa ben organize ederim ama, millete uzak gelebilir bizim bura.
daha merkezi bi yerdeki halisahayi ayarlayabilecek biri var mi kharon haric?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
o deilde spor villa da yapcaksak şimdiden ayırtmanız lazım hatta saat 8 de doluyo oluyo[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
said:
SM0KE, 27 August 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
koru veya köy hizmetlerinin halı sahaları güzel bahçeliden gelecek olan olursa 3-4 kişiyi alabilirim.[hline]rtc

bahceliden ben varım eheh :D[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
ya ben ayarlarim koruyu ama, emin misiniz koru da olmasina bu isin?
hani sonra 4 kisi top oynamayalim :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
spor villa iyide çabuk olun ozaman cumartesi oynıycaksak[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Raid3r, 28 August 2003 02:38 tarihinde demiş ki:
iyi anormal_eraser ayarlasın sahayı :)
cem olm sussana sen ehuehue organizasyon nası yapıyım olm ben tanımıom etmiom kimsei adam alıstı site maclarından ohh :) Hem sen site maclarında nie kosmuon defansta bakıyım hesap ver senin yuzunden yenildik zati [hline]Be Different from others...

[Bu mesaj Anormal_Eraser tarafından 28 August 2003 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hırbo raid3r evinin ordaki sahayi ayarlasa olucakti
adama 100 kere dedik ama e insan uyuz olmaya gorsun.

hehe[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
bencede spor willa en iyisi olur..
hem oraya gelis koruya gitmekten cok daha kolay..(önünden doluş ve otobüsler gecior)413 e atlayan gidebilir oraya..[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
  • Yeni Oluştur...