Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geleneksel pepeleksel halisaha maclari-ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler, gelin biz de ankara paticikcileri olarak istanbullulara ozenelim ve bi halisaha maci yapalim.
var mi taliplisi?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
Dünden hazırım ama kaç yıl oldu yaw hehe ben tıkanır kalırım sahada heh[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
katılmaz ki bu ankaradakiler adamlar hiç bi yere gelmiyo?

5 kişi de halısaha maçı olmaz işallah söle bi 12 kişi toplanır[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
angelfire da gelir bence

bi paintball topiine goz atalim, oradaki adamlari cagiralim[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
Kharon Pilgirim Angelfire gelirler

+3[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben zaten koşamıyorum ehehehe

topa iki vururum tıkanır kalırım orda[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
katın benide ama başta söliim..
en son gecen hafta yaptıımız halı saha macında 10. dakkada tıkanmıstım..duman sux..:P[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
Mesaj tarihi:
beyler o zaman ya 13 ya 20
alternatif sahalar nereleri?
koru sitesinin ordaki halisaha var
atatruk anadolunun icinde var
baska bilen var mi?
edit notu: korudaki sahayi ben ayarlayabilirim[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

[Bu mesaj wanderer1985 tarafından 27 August 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...