KosPer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet beyler cypher'ın en iyilerinden iron_maiden ezikler tarafından hacklenmiş bulunmaktadır.gerçekten çok iyi bir playerdı.şimdi şifresini değiştirdi charını satıcakmış.valla acayip üzüldüm.bari alan ezik biri olmasada karizmasını bozmasa..:confused: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 cypher beni baglamazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bi yeri anlamadım hack lendi diosun sonra sifresini degisitirip satıcak diosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bütün itemleri vs gitti manasında söyledim heralde onu anlayabilecek kapasitedesindir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o zaman ezikler tarafından itemleri somuruldu deseydin kusura bakma ama sende bunu yazıcak ytazıcak kapasitede degilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ne yazikki benim kapasitemi sorgulamak sana düşmüyor.hacklendi dedim ama sonra geri aldı.benimle polemiğe girme burda un kadar zekânla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 +1 ewet canım millete laf atma ona hacklendi deil soyuldu denir eğer charını aldılarsa buna hacklendi denir yaaa lamer seni :d kendi seviyeni bilmeden başkalarına laf atma bundan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bi üstte olcaktı benim lafın kosper a neese geçmiş olsun genede:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 benim seviyemi ölçmek sana düşmedi.kiminle tartışacağımıda sana soracak değilim.burda hacklendi-soyuldu arasındaki farkı tartışacak kadar süpersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 zuahahah. yaw kim hacklendiyse hacklendi. bize ne. her hacklenen ve soyulan gelip bu foruma topic açarsa veya açtırırsa forum forum olmaktan çıkar çöplüğe döner. konu açarken 1 kere daha düşünün.eğer karar veremezseniz 892992 kere daha düşünün öyle konu açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hack lenen biz olmayalımda kim olursa olsun:d sanada geçmiş olsun kardeş::(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben sadece haksız olduunu sölemek istemiştim nese ssorun deil amacım senle kötü olmak deil geçmiş olsun arkadaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 fatih abidemi gitti a.q yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar