nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 arkadaşlar bu 2 server hakkında bilgi almak istiyorum. düpe we gm işleri nasıl. diğer serverlarda her türlü pislik war. buralar oynanabilir durumda mı acaba ? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aresten daha pis denilebilri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Oyle çok çok kotu degil beramus ama baya haksızlıklar yapılıyo ornegin bugun czde tower bug kullananlar insanlar banlandı sabah ama orclara bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kotu den ıyıye server ları yazam sana chyper=pisliklerin en kralı burda yapildi beramus=duperamus derler bazıları xigenon=pahalı dupe de var arez=fena deil nadir işler cz de programcı cok diez=bu gune kadar ki en temiz server bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tşk ederim ama ben duyduklarımı solıyım sana. ne kadar dogru bılmıyorum cunku elemanlarla tanısmadım. istanbul moda semtinde moda cafe warmış. ali abi isminde biri diez de gm ? we cafesine giderek ytl uzerınden item we edit car saglayabılıyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 muhaha olabilir ama bilmiyorum halbuki yarışmaya istanbul dan katılıyoruz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 xigenon da okadar fazla olmasada dupe yapan var ama cz de okadar programcı yok beramus ise bir zamanların dupemusu şuanda dupe yapmayı örenen çoğu kişi dupe yi beramusdan örenmiştir ama şimdi okadar da kötü değilmiş(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istanbul da moda die biyer varmı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yuha rahmetli barı$ manconun adresi ne sence =) hiç mi izlemedin cocukken onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar