Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 mıllet desktop ss lerı koyuyoda launchbar fln yapıolar kendılerıne ozel soruyorum cevap vermıyolar bılen warsa pls help :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bu deilmiş. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:39 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 http://www.truelaunchbar.com/ ya da kendim yapacam dersen istediğin kısayolları bir klasörde topla ve görev çubuğu (sağ tık) > araç çubukları > yeni araç çubuğu 'nu tıkla. oradan istediğin klasörü seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 saolun yaptım ama kocaman kocaman simgeler çıkıyo ben bu resımdekı gıbı kucuk yapmak ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar