endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ya 3 gundur clandan cıkamıyorum failed veriyo surekli kafayı yiycam clanda baskan clanı attı ama biz hala clandayız cıkamıyozda varmı bilgisi olan :S [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:04 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 delircem ya hergun girdigimde baska clandayım cıkamıyomda :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 aynı sorun bendede war cıkamıyorum bır turlu clandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 endless olum sana güldüm benim başıma geldi.bugün clan disband olmuş başka bi clanda buldum kendimi ama bi türlü cıkamıyorum:((ne yapmam gerekiyor yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 clandakilere baya birikmiş borcun warmış end wermeden çıkarmazlar tabi adafasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 zuahahahaha arsenal lan cok gulduydun boyle olur işte ama patch gellince duzelcek gibi biseyler duydum bekliycez ..... best 3 vakte kadar bana lycoon +6 gelcekmıs dogrumudur kanka :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 walla +6 bilmemki kesermi hocam seni 7den mi başlasak napsak 3vakte kdr adasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 asdasdadasdad :d adamlar bizide programcı duper yaptı yaw orc staff kullansam ne yazar onuda lycoan yaperlar :d [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 22:50 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar