horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Suluboya kullanımının şahlarından, padişahlarındandır alex ross. Ayrıca kurşunkalem ve füzeni de yine suluboya tadında, ve mükemmel birşekilde kullanan usta, resimlerini gördüğümüzde bize oha dedirtmektedir. Kingdom Come Spawn Superman Marvels gibi çizgiromanlarda çalışmış bu muhteşem insana biraz arama yaparak internetten ulaşabilirsiniz. Official olarak bu site olduğu için link verdiğim bu herif utanmadan şöyle bir "skeç(!)" yapmıştır. [hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 horace bu yaptigin olayi takdir ediyorum, harbi onceden resimlerini gorup kimin yaptigini bilmedigim biriydi bu. devamini bekliyorum. (daha baska comic book artistleri varsa bildigin ekliyebilirmisin?)[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 alex ross a bu resmını gorusumde hasta olmustum walla [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Alex Ross çizgi kahramanları en güzel kültleştiren çizer kanımca muhteşem bi adamdır. Bu arada bir sonraki ilüstratör olarak "Tex Avery" veya "Neville Brody" den birisi uyarmı ?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ya of nası çiziyolar ya offfff of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar