John_Silver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 çok eskiden p200 2mb ekran kartlı bilgisayarımda oynadıgım constructor isimli oyun şimdiki ekran kartımı tanımıyor (gf2mx400) verdiği hata mesajı şu no supported supervga chip detected oyunun win95 patchini buldum oda işe yaramadı belli bir ayar yapılarak oyunu kandırmam mumkunmu yoksa bu kartla ve yeni nesil hiç bir kartla bu oyun oynanmazmı? 2. olarak aldıgım ekran kartı agp8x ve benim anakartımda 4x ise a)ekran kartı çalışmaz b)ekran kartı 4x olarak çalışır teşekkürler[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ekran kartı calısmaz die biliyorum ve yeni ekran kartında eski bir oyun calısmaz die bir sey olmas die biliyorum..[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 1) çok eski oyunlar yeni ekran kartlarıyla çalışmaya bilir dos ortamı için tasarlandıklarından yada çalıştırma yontemi varsa ben bilmiyorum :) 2) ekran kartı 4x olarak çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar