aramil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Merhabalar, 2-3 hafta önce format atıp tekrar XP Pro kurdum, bütün driverlari ve güncel sürümlerini yükledim. Anakartımı update ettim, gerekli programları yükledim. Daha sonra Deepfreeze yükleyip sistemi dondurdum. 2-3 hafta sorunsuz bir şekilde kullandım. Sorun Deepfreeze'den kaynaklanmayabilir, bilgisayarı açtığımda "deepfreeze" ve "yerel ağ bağlantısı ağ kablosu takılı değil" sembolleri system tray e (saatin olduğu yer) geç geliyor. Aynı şekilde bilgisayarı sağ tıklayıp özellikler dediğimdede o da geç geliyor. Fakat hepsi aynı anda açılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ram in kaç mb o program çok ram yer 1gb den aşağı ram in varsa kullanma hem zaten deepfreeze i napcan sen internet cafemi açcan evde [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 09:59 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 1gb önerilen diyelim.. minimum 512 :). bu arada hakikaten net cafe olayimidir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yaw bu deepfreeze denen şey koruma programı gibi bişe tam adını hatırlamıyom, mesala herif bilgisayera virüs soktu oyunları sildi reset liyon makinayı eskisi gibi oluyo yani güzel bişe çocuklu evler de belki ama asıl kulanım alanı internet kafeler ama bios ayarları bozulursa onu senin düzeltmen lazım o kısma karışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lyciren den güzel bir deepfreeze meali geldi.olay budur yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yaw deepfreeze güzel bir program, kullanmanızı tavsiye ederim. 512 mb ram var bilgisayarımda, sorunu tam anlatamadım sanırım. bilgisayar yavaşlamadı, sadece oturum açıldıktan sonra "ağ bağlantı kablosu takılı değil" ve "deepfreeze" ikonları geç geliyor. bilgisayarımı sağ tıklayıp özellikler dediğimdede geç geliyor. hepsi aynı anda açılıyor ama. bunların açılmasını beklerken dosyalar arasında çok rahat gezebiliyorum. bu uzun zaman önce de olmuştu o zaman deepfreeze yoktu, nasıl çözmüştüm hatırlayamıyorum. yoksa sistemim hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. ama açtıktan 3-4dakika sonra o ikonlar geldiği için internete bağlanmak için onları bekliyorum. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 cin girmiş o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hallettim arkadaşlar, registry mechanic adlı programda optimizasyon diye bir seçenek var, onu kapattım düzeldi. belki ilgisi yoktur onunla ama düzeldi ya o yeter :p teşekkürler hepinize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 cin çıkmış o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 in cin top oynuyo o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 in kim kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar