Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem yavaşladı :(

aramil

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, 2-3 hafta önce format atıp tekrar XP Pro kurdum, bütün driverlari ve güncel sürümlerini yükledim. Anakartımı update ettim, gerekli programları yükledim. Daha sonra Deepfreeze yükleyip sistemi dondurdum. 2-3 hafta sorunsuz bir şekilde kullandım. Sorun Deepfreeze'den kaynaklanmayabilir, bilgisayarı açtığımda "deepfreeze" ve "yerel ağ bağlantısı ağ kablosu takılı değil" sembolleri system tray e (saatin olduğu yer) geç geliyor. Aynı şekilde bilgisayarı sağ tıklayıp özellikler dediğimdede o da geç geliyor. Fakat hepsi aynı anda açılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bu deepfreeze denen şey koruma programı gibi bişe tam adını hatırlamıyom, mesala herif bilgisayera virüs soktu oyunları sildi reset liyon makinayı eskisi gibi oluyo yani güzel bişe çocuklu evler de belki ama asıl kulanım alanı internet kafeler ama bios ayarları bozulursa onu senin düzeltmen lazım o kısma karışmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

yaw deepfreeze güzel bir program, kullanmanızı tavsiye ederim. 512 mb ram var bilgisayarımda, sorunu tam anlatamadım sanırım. bilgisayar yavaşlamadı, sadece oturum açıldıktan sonra "ağ bağlantı kablosu takılı değil" ve "deepfreeze" ikonları geç geliyor. bilgisayarımı sağ tıklayıp özellikler dediğimdede geç geliyor. hepsi aynı anda açılıyor ama. bunların açılmasını beklerken dosyalar arasında çok rahat gezebiliyorum. bu uzun zaman önce de olmuştu o zaman deepfreeze yoktu, nasıl çözmüştüm hatırlayamıyorum. yoksa sistemim hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. ama açtıktan 3-4dakika sonra o ikonlar geldiği için internete bağlanmak için onları bekliyorum. yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...