Jacklee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 LvL 60 master priestim var pot yapıp satmak istiyorum. Yardımcı olurmusunuz nasıl yapıyoruz bu potları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bilinc ağadan alındı... Sundrieste kağıtları var gider onları alırsın. Sonra potçudaki en ucuz hp potu da alırsın. Rabiadaki inn hostesin yanındaki yengeye verirsin. Yaklaşık maliyeti 2300 coins falan tutuyor olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Master Şart. Master olmazsan yapamazsın. Eğer Level 60 rezzersan yani massive açıksa, rezz taşı yaparsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 peki bu water of bless nasıl yapılıyo bilen war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 water of bless benim bildiğim sadece şans oyunlarında çıkıo (gem, lotto, christmas event vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sadece reaper denilen abyss zindanlarındaki orc türünden çıkar water of blessing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @theridone master olmak şart deil.benim ark.ta master olmadan hatta master olmak için yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar