Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xrated warrioru satıyorum...(69 lvl % 40)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anlıyamadım ? neyse beyler burdan konuşmayalım charı satıyorum çokda ciddiyim pazar alanında itemleri yazdım ilgileneler için msn de yazdım ...
Mesaj tarihi:
satmasan zaten ban yicektin sen :)))) (yalan değil) macrocusun videolarında bile net belli öle 2000 bufla macro ile adam kesmsn bize bi şey ifade etmiyor önce ıyunu ögren hilesiz bi şekilde ondan sonra ben almam o chacr.
Mesaj tarihi:
off adam dıo carı satıom bunlar dıo kohack; banlansaydı bu adam carı nasıl satcak alacak adam oyuna carla gırmeden mı alcak az bıraz dusunun de bos yere gozlerımız yorulmasın. msnı ekledım ıtemlerı cardan ayrı satar mısn ? parca parca mesela ?
Mesaj tarihi:
susunda adam sansınlar. makroyu dupe ü bilmemneyi yapabilipte "abi ibnelik, hileyle hurdayla i$im olmaz" diyip yapmayan 1 ki$iye rastlamadım bu güne kadar. imkanı olsa database e kendi için özel item ekleyecek denyolar burda dürüstlükten bahsediyor. oyun lan bu altı üstü, önce onu kafanıza sokun. emege saygı bilmemne nutukları atıosunuz bide, sanki adam elinizden ekmeginizi alıyor, yetim hakkı yiyor. yapabiliosa helal olsun, ki xrated bu oyunda benim gördügüm warriorla makro kurmayı ba$arabilen tek ki$i. bok atacagınıza feyz almaya bakında kendinize faydanız olsun en azından.

p.s.: gavur sümügünün eline gayet güzel vermi$in küskügü, tebrikler
Mesaj tarihi:
tanimam etmem seni fakat ranking forumlarinda eric ile kapismalarini gordum. daha sonra kohack forumlarinda "bu program yuzunden lvl 69 warriorumu kaybettim!!" diye aglayisinida. ban yedigini biliyor cogu kisi, madem reel paraya satiyorsun charini neden bunu saklama ihtiyaci duyuyorsun ki?
Mesaj tarihi:
charın banlanmadımı?kohack forumlarına gelip sizin yüzünüzden 69 lvl charım gitti diye yazan sen değilmiydin?
orada uyarısı var zorla kimse kullanmak zorunda değil,ki kullanırsanda sobelenirsen bazı sonucları var bunlara katlanacaksın..
  • Yeni Oluştur...