Xrated Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Evt ilgilenen arkadaşlar pazar alanı bölümünden daha ayrıntılı bilgi alabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 wayy bee ne kadara satmayı düşünüon peki ( halbuki oyunu iyi oynuyordun ;) yazık olacak :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 madem pazar alanına yazdın niye topic açıyosun ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Xrated bnce ko ve pati için önemli biri burada oyunu bıraktığını ilan etmiş diyelim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 alırım valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 70 olması için %60 kalmış o kadar sabrettin bare %60 kas biraz tadını çıkar howling swordun :) ondan sonra satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=164559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 tlf ve adresını yazarsan ulasırız ama senın bu carı bırakamıycagını herkesten cok bılıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 anlıyamadım ? neyse beyler burdan konuşmayalım charı satıyorum çokda ciddiyim pazar alanında itemleri yazdım ilgileneler için msn de yazdım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 senin char kohack yüzünden banlanmamışmıydı yaw? başkasıyla mı karıştırıyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bende banlandı diye hatırlıyorum ama ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 satmasan zaten ban yicektin sen :)))) (yalan değil) macrocusun videolarında bile net belli öle 2000 bufla macro ile adam kesmsn bize bi şey ifade etmiyor önce ıyunu ögren hilesiz bi şekilde ondan sonra ben almam o chacr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ban mı? hiç sanmıyorum ... ezikler cvp yazmasın lütfen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 iyi oturtmuş adam lafı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ne eziğii kanıtlanmış durumda kohack kullandığın hemde movie yle bes belli kohack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrdeath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 off adam dıo carı satıom bunlar dıo kohack; banlansaydı bu adam carı nasıl satcak alacak adam oyuna carla gırmeden mı alcak az bıraz dusunun de bos yere gozlerımız yorulmasın. msnı ekledım ıtemlerı cardan ayrı satar mısn ? parca parca mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 banlandı demedik ban yicekti böyle giderse dedik neyse bye işim olmaz macro cu kohackçilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 helal sana 50cent senin söylediklerine katılıyom kanka:d sen dersin de yalanmı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jestergod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 susunda adam sansınlar. makroyu dupe ü bilmemneyi yapabilipte "abi ibnelik, hileyle hurdayla i$im olmaz" diyip yapmayan 1 ki$iye rastlamadım bu güne kadar. imkanı olsa database e kendi için özel item ekleyecek denyolar burda dürüstlükten bahsediyor. oyun lan bu altı üstü, önce onu kafanıza sokun. emege saygı bilmemne nutukları atıosunuz bide, sanki adam elinizden ekmeginizi alıyor, yetim hakkı yiyor. yapabiliosa helal olsun, ki xrated bu oyunda benim gördügüm warriorla makro kurmayı ba$arabilen tek ki$i. bok atacagınıza feyz almaya bakında kendinize faydanız olsun en azından. p.s.: gavur sümügünün eline gayet güzel vermi$in küskügü, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tanimam etmem seni fakat ranking forumlarinda eric ile kapismalarini gordum. daha sonra kohack forumlarinda "bu program yuzunden lvl 69 warriorumu kaybettim!!" diye aglayisinida. ban yedigini biliyor cogu kisi, madem reel paraya satiyorsun charini neden bunu saklama ihtiyaci duyuyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 charın banlanmadımı?kohack forumlarına gelip sizin yüzünüzden 69 lvl charım gitti diye yazan sen değilmiydin? orada uyarısı var zorla kimse kullanmak zorunda değil,ki kullanırsanda sobelenirsen bazı sonucları var bunlara katlanacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 jestergod adam olmayı senden ögrenecek deiliz bu kadar insan yalanmı söyleyecek adam mocrocu kohack ci bu olay bu kadar kolay herkes bunu söylüyoxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 gerçekten kötü şeyleer oluyor..artık hileyi hurdayı savunur hale gelmişiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 satacak bi char varsa satar elbet xd http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=39197 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar