Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hani derlerya gereklidir olmazsa olmaz sigaradan derin bir nefes almak gibidir sensiz olmaz aşk sın sen dudagımda tadın ve yüreğimde adın elimden tut artık zamanı gelmedi mi? keşke hissedebilseydim seni cansızlık ve en az yalnızlık kadar öpebilseydim rüyalarımdaki kadar sarılıp,koynunda ağlayabilseydim ve aynı anda gözlerinden akabilseydim senin beni düşündüğünü varsayarak aşk bu diğil mi?boşa mı yaşıyorum seviyorum seni en az yalnızlık kadar...
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 güzel olmuş baya hoş :) beğendim ben
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 cansızlık ve en az yalnızlık kadar 'cansızlık' : kelimesi yersiz olmuş.. ve aynı anda gözlerinden akabilseydim ---arası kopuk olmuş--- senin beni düşündüğünü varsayarak yani anlatılmak istenilen anlatılamamış benim kanaatimce.. zaman kavramları biraz karışık olmuş, tekrar dan elden geçirilmesi lazım diye düşünüyorum.. emeğine saygım sonsuz fakat ele$tri güzel bi eserin toprağının suyudur..
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bencede kesin eleştirilmesi lazımdı .saolun:d
Öne çıkan mesajlar