senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 half life 1 de. normal lan game kurduğumda bow ve magnumda sağ tusa tıkladığımda zoom çalışıyor. ama botlu oyun kurduğumda (botmans bot veya jumbot) bu özellik çalışmıyor nedeni ne olabilir? birde hala hizmet veren hl1 sunucusu kaldımı dünyada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 botlu langame yapınca bir bug oluyor galiba, onu düzeltmenin yolu yok. sunucu olarak şunda oynuyorum ben: hldm.turkfortress.org:53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 peki hl1'in son sürümü 1.1.1.0 mı? şimdi denedim servera girmeyi ama bağlanamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 evet sürüm o, çökmüş falan olabilir sen denediğinde. şu an açık sunucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar