Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 nasıl koyulur bu ya?? wmp zımbırtısını çıkarttırdım.istediim videoyu filelodge.com a upload ettim.linkide oraya yapıştırdım ama çalışmıo. ortama bağlanıyor dio hazır dio play e bastıımızda açmıo ben nerde yanlış yaptım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 wmp zımbırtısını nası çıkarttırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 edit mode da gir space e adres çubuğunun sonuna &powertoy=musicvideo ekle enter a bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet araştırdım yaptım bitirdim bile ama ben mp3 koydum :) http://spaces.msn.com/fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tamamdır bende hallettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar