NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya ben cd yi takıp resetliyorum bilgisayarı loading stage2... diye bi yazı çıkıyo 2 saat bekledim hala aynı yazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cdde problem vardır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya cd yi çok yazdım dediği herşeyi yapıyorum.ama loading stage2... diye kalıyo.başka bi yolu yok mu yüklemenin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 vmlinuzdan sonra geliyodu sanırım o... kernel boot edilmeden çıkıyordu büyük ihtimalle... sanmıyorum ama donanım çakışması olabilir. minimum donanımla çalıştırmayı dene.. bu arada çalışan cd mi kurulan cd mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 nasıl çalışan cd mi kurulan cd mi.benim yaptıım cd yi yazıyorum boot özelliği koyuyorum sonra resetliyorum bilgisayarı hiç bi şi gelmeden sadece loading stage 2 diye yazı geliyo bekliyom ben de ama tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 isoyu extract etmeden direk yazıyosun dimi neroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 iso yu direkt indirdikten sonra bootable olarak nero ile cdye yaz, rarla felam geliosa extract ederek yaz.daha sonra boot et problem olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ayrica yine olmazsa yada boyle yapiosunda olmuyorsa.. http://forum.linux-sevenler.org kesinlikle yüzünü kara cikarmicaklardir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 said: vmlinuzdan sonra geliyodu sanırım o... kernel boot edilmeden çıkıyordu büyük ihtimalle... sanmıyorum ama donanım çakışması olabilir. minimum donanımla çalıştırmayı dene.. sıkıslara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ulan orda emin değilim bilmiyorum tahmin ediyorum diye 35 kere tekrar etmişim senin söylediğin şeye bak çok biliyosan otur anlat millete laf söliceğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 iso yu extract etmeden nasıl cd ye yazcam nasıl boot özelliği vercem en baştan biri anlatabilir mi açık açık tüm ayrıntıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bak şimdi nero expressi açıyosun.. orda en altta.. disk kalıbı aç gibi bişey olması lazım.. ona tıklayıp ordan isoyu seçiyosun.. sonra ileri diyosun ve yazıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 simdiden boyle ufak bir probleme takildiysan ilerde kim bilir nelere takilcaksin.ama zaten kimse anasinin karnindan bilerek dogmuo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet mydyingbride a katılıyorum bende sölicektim ama ayıp olmasın diye söylemiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kalıbı açtıktan sonra naapcam??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kalıbı neroyla açıyosun bi yerlere çıkarmadan daha sonra boş cdyi takıp ileri diyosun... cd yazmayı da mı bilmiyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yok cd yazmayı biliyorumda kalıbı nerden açıyodum ve boot özelliği nasıl vercem onu anlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 boot özelliğini kendi veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 peki sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar